office building

Part of a larger corporate campus, two office wings flank a central lobby space, over which soars a 400 foot long roof form. The project was completed on a fast track schedule, and involved close coordination between design team and contractor. The building achieved LEED Gold.

Architect of Record: CJMW Architects

ningbo yin zhou campus redevelopment competition

Planned on the site of an existing village, this competition-winning proposal included educational, commercial, sports, administrative, and performance spaces, as well as public gardens and riverfront plazas. Major elements of the design strategy included an emphasis on sustainability, scaling up the traditional Chinese courtyard for civic use, reusing local materials, and referencing the tectonics and relationships of the existing village. 

Work completed while with AOI, LLP

office building

This 480,000 sf office development includes 11 stories above grade and 5 levels of parking below grade, and achieved LEED Gold.

Architect of Record: Duda Paine Architects

office building

This project proposed a new three story office building and associated parking deck. The client's new workspace strategies were employed and balanced with industry-specific regulatory requirements. The project was completed utilizing Revit under a fast-track schedule, with ongoing coordination among in-house engineers, consultants, and the selected CM at Risk.

Architect of Record: KlingStubbins/Jacobs

office renovation

This project converted former development IT lab space into office space. Spaces and finishes conformed to standardized corporate space and design requirements. HVAC systems were replaced, and legacy electrical, telecom, and mechanical infrastructure was removed.

Architect of Record: SMMA

Ash salon

Ash Salon's second location in London was in Covent Garden, a prime retail area. This interior fitup converted the street level and basement floors of an existing warehouse. The street level space serves public clients from a 10 seat area, and includes a color station, small office, reception, washing area, and merchandising wall. The lower floor is a clean, modern space for stylist training. Graphics were also produced as part of this project, fabricated by a local screenprinting artist. 

Architect of Record: AOI, LLP